Manifesto

#
Onze droom is zoveel mogelijk ondernemers succesvol te maken. Niet alleen op zakelijk gebied maar met name op persoonlijk vlak en op hun maatschappelijke impact.
Erik Friedeberg, Manifesto

Manifesto

Manifesto is een nieuw type accountant voor MKB-ondernemers. Manifesto neemt je al je administratieve rompslomp uit handen en laat je real time je resultaten zien. Van je bedrijf, je persoonlijke ontwikkeling, benchmark en je maatschappelijke relevantie.

Manifesto vindt dat het zo niet langer kan. De accountantswereld teveel op zichzelf gericht is. Op de eigen problematiek. Haar eigen inkomen. Te instrumenteel denkt. Onbekwaam en onwillig is zich in de ondernemer te verplaatsen. Niet geïnteresseerd is om na te denken wat zij voor hem of haar zou kunnen betekenen. Wat de (latente) wensen, verlangens van hun opdrachtgevers zijn. Waar zij van dromen, wat zij willen bereiken, welke relevantie men zoekt, en daar hun advies op af te stemmen.

Manifesto belooft dat alles wat zij voor een ondernemer doen, elk advies dat zij zullen geven in het belang van de ondernemer en onderneming is. Zij beloven dat ze alle kennis en kunde, ervaring en inzicht dat ze in huis hebben, zullen aanwenden om de ondernemers en onderneming te laten excelleren. Maar bovenal belooft Manifesto dat zij alles zullen doen met maar een oogmerk, om de ondernemer te helpen zijn/haar missie te realiseren en zijn/haar droom dichterbij te brengen. Dit in combinatie met de concrete aanpak staan verwoord in het Manifest, dat iedere klant ondertekend krijgt. Dus het zijn zeker geen mooie praatjes maar een dure belofte!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •