Lokaal & Sociaal

#
Impact als een big bang; Zorg ontzorgen, ouderen voorzien in levensmiddelen en kandidaten succesvol uit laten stromen.
Bas Merkx, oprichter Lokaal & Sociaal

Lokaal & Sociaal

De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal levert zelfgekozen boodschappen aan kwetsbare ouderen en biedt dagbesteding en vrijwilligersplaatsen aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Met de boodschappenservice kunnen Amsterdamse ouderen en mensen met een beperking hun zelfgekozen levensmiddelen bij winkels naar keuze bestellen, welke vervolgens thuis worden bezorgd, uit worden gepakt en op worden geborgen. Zodoende hopen we dat men hierdoor langer zelfstandig kan blijven wonen en het gevoel van zelfredzaamheid behoudt.

De werkzaamheden die hierbij komen kijken, lenen zich perfect om mensen vertrouwd te laten raken met het arbeidsproces. Zo bieden we vrijwilligers- en dagbestedingsplaatsen op onze administratie, bij de inkoop en bezorging aan, onder andere, statushouders, ex-gedetineerden en mensen met een geestelijke- of lichamelijke beperking.

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het begeleiden van mensen naar betaalde arbeid en door het bieden van een vertrouwde omging zijn in 2017 én 2018 30% van onze kandidaten succesvol uitgestroomd naar een betaalde baan of opleiding.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •