Leev.nu

#
Leev belooft een lekker en eerlijk product zonder fratsen en altijd biologisch. Omzien naar elkaar is investeren in de toekomst. Daarom gaat de totale bedrijfsopbrengst naar hulp voor jongeren.
Leo Voorwinden, oprichter Leev.nu

Leev.nu

Leev biedt opvang en begeleiding van jongeren in nood die door een terugtrekkende overheid niet geholpen worden. Goed voor jezelf is ook goed voor anderen.

Leev staat voor LEo en EVeline. Samen hadden zij een droom die ze graag wilden verwezenlijken. Jongeren helpen die geen thuis meer hadden of geen toekomst meer zagen. Daarom hebben ze Leev gelanceerd. Met een passie voor gezonde voeding maken zij lekkere en gezonde producten. Het geld dat zij hiermee verdienen gaat naar hun zorgboerderij waar de jongeren begeleid wonen en zij ze kunnen helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Samen met jouw steun hebben zij sinds 2008 al vele jongeren weer een eind op weg geholpen. Dat willen zij graag blijven doen, dus samen met jou hulp kunnen zij ook in de toekomst hun droom verder uitbouwen. We doen ook graag wat terug en daarom doen we jou een belofte... een Oerrrbelofte. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Werkendam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •