Jude Catering

#
Jude Catering verzorgt authentieke Syrische gerechten en een persoonlijke ontmoeting.
Karin Rienstra, Oprichter Jude Catering

Jude Catering

Het uitgangspunt van Jude Catering zijn de talenten en mogelijkheden van mensen. Zij geven participatie op een ondernemende en innovatieve manier vorm.

Heerlijk eten
Jude catering verzorgt authentieke, home-made Syrische gerechten voor lunch, borrel, high tea en diner. De gerechten serveren ze op een eigentijdse en persoonlijke manier. Eigentijds door de sfeervolle tafelaankleding. Persoonlijk omdat ze aanwezig zijn, eventueel de gerechten serveren en omringen met een verhaal. Dat kan een verhaal over de gerechten maar het kan ook een thema zijn dat past bij de (zakelijke) bijeenkomst.

Meer dan lekker eten
De koks van Jude Catering nemen deel aan een ontwikkelprogramma dat hen ondersteunt in het thuis voelen in Nederland. Doel van het programma is het vinden van een passende opleiding, baan of vrijwilligerswerk. Jude Catering biedt trainingen op gebied van (1) Nederlandse taal (2) sociale vaardigheden en (3) positie op de arbeidsmarkt.

Ontmoeting
De trainingen zijn de basis voor de ontwikkeling van de koks. Maar ….de meeste impact komt vanuit de persoonlijke ontmoetingen tijdens de catering opdrachten. Zowel voor de koks als voor de gasten. Daar ontstaat aandacht en begrip voor elkaar die zo nodig is om samen te leven. Wil jij ook heerlijk eten met een bijzondere ontmoeting?

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: Catering, Training, Integratie

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Huizen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •