Healthy Entrepreneurs

#
Healthy Entrepreneurs zorgt voor basisgezondheidszorg, daar waar niemand anders komt.
Joost van Engen, Healthy Entrepreneurs

Healthy Entrepreneurs

Healthy Entrepreneurs zet een netwerk op van micro-franchise ondernemers die lokaal medicijnen en gezondheidsproducten beschikbaar stellen. Ze zijn uniek in het organiseren van de gehele supply en distributie keten, van fabrikant tot de eigenlijke klant of patiënt.

Het doel van Healthy Entrepreneurs is om lage- en midden inkomensfamilies in afgelegen gebieden toegang te bieden tot betrouwbare en betaalbare essentiële medicijnen en andere health impact producten. Met behulp van enkele applicatie op (offline) tablet geven de franchise ondernemers voorlichting over alle relevante gezondheidsonderwerpen zoals voeding, hygiëne, seks, kinderen en zwangerschap. De applicaties zijn opgebouwd met diverse korte voorlichtingsfilmpjes, beeldmateriaal en tekst, allemaal in de lokale taal.

Om deze mensen ook echt te bereiken, biedt Healthy Entrepreneurs innovatieve oplossingen, zoals het opzetten van franchise kiosks in DR Congo en mobiele franchises in Burundi en Rwanda. Hiermee gelooft Healthy Entrepreneurs dat het beste van zowel publieke als private systemen worden ingezet om sociale impact te genereren.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: ketenbeheersing, medicijnen

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •