The Green Soap Company

#
Marcel’s Green Soap wil de schoonmaak- en verzorgingscategorie verduurzamen. Zodat niet alleen wijzelf en ons huis er schoner van worden, maar ook onze planeet.
Marcel Belt, oprichter The Green Soap Company

The Green Soap Company

Marcel's Green Soap Feel Good Cleaning! Wassen & poetsen met producten waar jij én de planeet blij van worden.

Marcel's verhaal begon met een slim idee: Zijn gootsteenkastje stond vol met agressieve, schadelijke spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een schone planeet.

Vroege experimenten
De meeste schoonmaakfabrikanten hebben een laboratorium om producten te testen. Marcel heeft ook zoiets, namelijk een huis met 3 dochters.

Een schuur vol met zeep
Marcel vond een kleine zeepfabriek in Utrecht die de productie op zich kon nemen. Voor hij het wist had hij een schuur vol met zeep.

De eerste leveringen
Het begon allemaal op de fiets: langs winkels om de schappen te vullen, en met hulp van zijn dochters de bestellingen van zijn webwinkel versturen.

Green revolution
Marcel's Green Soap was het eerste merk in West-Europa met flessen van 100% gerecycled plastic en is het enige merk in Nederland met een palmolievrij wasmiddel.

Marcel blijft bezig om zijn drie beloftes waar te maken: Marcel's Green Soap ruikt fantastisch, is heerlijk in gebruik en ook goed voor de planeet.

Inmiddels verkrijgbaar bij alle grote supermarkten en winkelketens van Nederland, online en is op weg om West-Europa te veroveren.

There is no business like Soap Business

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Haarlem

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •