Fietskoeriers.nl

#
Geef onze fietskoeriers de ruimte en de binnenstad krijgt die ruimte terug.
Marieke Snoek, directeur Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is de schoonste pakketbezorger van Nederland. Pakketjes worden in 30 steden bezorgd op de fiets. Geen CO2-uitstoot, minder verkeersdrukte en fitte fietskoeriers aan de deur.

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige pakketbezorgservice op de fiets mét landelijke dekking. Fietskoeriers halen de pakketjes op bij de webshop, vervolgens gaat het met groengasauto’s naar het centrale sorteercentrum en vandaar gaat het naar de stad van bezorging. Fietskoeriers bezorgen de pakketjes bij de klanten thuis.

Hoe krijgen we zoveel mogelijk bestelauto’s die op fossiele brandstoffen rijden de stad uit en vervangen we ze door fietskoeriers? Met die vraag in het achterhoofd kwam het geloof in een landelijk dekkend netwerk van fietskoeriersbedrijven. In het voorjaar van 2016 worden de eerste pakketjes ‘uitgefietst’. Inmiddels worden dagelijks duizenden pakketjes bezorgd en heeft Fietskoeriers.nl al heel veel auto’s de stad uit gekregen.

Fietskoeriers.nl is voor het innovatieve initiatief beloond met de Shopping Award Game Changer 2017. De conclusie van een 17-koppige vakjury: ‘Fietskoeriers.nl zet een nieuwe standaard in delivery.’

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Energietransitie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Zwolle

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •