FairForward

#

FairForward

FairForward wil een wereld waarin iedereen kan kiezen voor kwaliteit van leven. Waarin we kleine, zelfstandige ondernemers in ontwikkelingslanden de kans geven om te groeien met een positief effect op hun omgeving.

Een relatiegeschenk is het visitekaartje van elke onderneming. Een kans om je als merk te profileren. Veel relatiegeschenken worden kort na ontvangst niet meer gebruikt en belanden bij het afval. Niet goed voor je merk en het milieu.

Een relatiegeschenk is een strategische investering in je merk. Eén die vraagt om een doordachte keuze: voor de uitstraling, het gebruik, wie het produceert en het effect van de productie. Het is bij uitstek een kans om actief positieve impact te creëren, voor het merk, bij de ontvanger en voor een kleine zelfstandige ondernemer in ontwikkelingslanden. Daarom maakt FairForward bijzondere relatiegeschenken voor merken die de ambitie hebben deel te zijn van een betere wereld. Duurzame producten die zorgen voor werk in goede omstandigheden, ontwikkeling en perspectief, en die favoriet zijn bij de gebruiker. Handgemaakt, zo groen mogelijk en altijd fair trade.

Een bewuste keuze voor relevantie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Culemborg

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •