Excess Materials Exchange

#
Met het digitale matchingsplatform vindt Excess Materials Exchange nieuwe hoogwaardige hergebruikopties voor de (afval-)producten van bedrijven.
Maayke Aimée Damen, CEO/Founder Excess Materials Exchange

Excess Materials Exchange

De Excess Materials Exchange omschrijft zichzelf als een datingsite voor materialen en afvalstromen. Middels hun digitale platform brengen zij vraag en aanbod bij elkaar en geven een krachtige impuls aan circulaire ambitie.

Excess Materials Exchange is een jong en innovatief technologiebedrijf. Met hun digitale matchingsplatform vinden zij nieuwe hoogwaardige hergebruikopties voor de materialen en (afval-)producten van jouw bedrijf. Zij zijn matchmakers. Ook geven zij jouw organisatie waardevolle data over het potentieel van je materialen en producten. Hiermee kun je jullie circulaire ambities een krachtige impuls geven. Er is een wereld te winnen. In hun ervaring kunnen materiaal- en productstromen gemiddeld met 110% in financiële waarde stijgen. En de ecologische voetafdruk kan over het algemeen 60% kleiner. De meest waardevolle match, die telt!
 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Deeleconomie, Productie & assemblage, Technologie & telecom, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •