E-wheels vervoer

#
E-wheels vervoer bevordert via mobiliteit de zelfredzaamheid van mensen en biedt tevens een opstap naar werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Milco Hoffmann, directeur E-wheels vervoer

E-wheels vervoer

Een mobiele wijk is een vitale wijk!E-wheels vervoer biedt op duurzame wijze intra-wijkvervoer en bevordert de sociale cohesie binnen de wijk.

Wilt u een ritje naar het winkelcentrum, de huisarts of gewoon om op bezoek te gaan bij een vriend(in)? Dan belt u met e-wheels vervoer. De elektrische shuttles zijn binnen 15 minuten ter plaatse en brengen u waar u maar wilt binnen de wijk. Rollator en boodschappen zijn geen bezwaar en u wordt graag geholpen bij het in- en uitstappen.

De e-wheels shuttles rijden inmiddels in vijf stadswijken van Dordrecht, bieden openbaar vervoer op maat en rijden tot aan de deur.

Een vijftigtal vrijwilligers verzorgen de ritten, bedienen de centrale en voeren de administratie. Alle taken zijn geschikt als leer/werktraject en vergroten de kans op een baan.

Door de toenemende vergrijzing en de verschraling van het openbaar vervoer is er behoefte ontstaan aan mobiliteitsoplossingen op micro niveau. E-wheels Intra Wijkvervoer voorziet in deze behoefte.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •