De Fietskoerier Utrecht & Amsterdam

#
Geen excuus meer voor milieuonvriendelijk transport. Voor toegankelijk en duurzaam vervoer van zendingen in de stad en omgeving bel je De Fietskoerier.
Tobias Molenaar, De Fietskoerier Utrecht & Amsterdam

De Fietskoerier Utrecht & Amsterdam

Met ervaren en gedreven fietskoeriers: toegankelijke en flexibele logistieke oplossingen. De Fietskoerier Utrecht & De Fietskoerier Amsterdam staan voor duurzaam, eenvoudig en snel transport in de stad.

De Fietskoerier Utrecht is in 2004 ontstaan als alternatief op de vele bestelbusjes die de stad in en uit rijden. Inmiddels worden dezelfde diensten ook in Amsterdam geleverd als De Fietskoerier Amsterdam. Het bedrijf bestaat uit een team van meer dan 25 koeriers. De koeriers zijn stuk voor stuk betrokken en dat merk je als je met ze belt, samenwerkt of als ze iets bij je komen afleveren. De Fietskoerier is vaak een snel, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor de autokoerier, maar als er een auto nodig is zetten ze die klimaatneutraal voor je in. De Fietskoerier is minder kostbaar dan je eigen tijd en specialist in spoedzendingen, vaste opdrachten, mailings en postbusservices.

Wist je dat één koerier op een dag vaak al 150km aan autoritten vervangt? 

Tot de klanten behoren drukkerijen, ontwerpers, communicatiebureaus, notarissen, apotheken, hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen en de gemeente. De Fietskoerier Utrecht en Amsterdam lossen op een flexibele manier al je logistieke vragen op een duurzame wijze op.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Logistiek
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •