Cycloon Post & Fietskoeriers

#
Wij vinden het belangrijk om een voorloper te zijn op duurzaamheid en mensontwikkeling. De fiets als goed alternatief voor de auto. En de mensen op elk niveau de juiste plek bieden binnen onze organisatie.
Thomas van Maanen, Cycloon Post & Fietskoeriers

Cycloon Post & Fietskoeriers

Bij Cycloon Post & Fietskoeriers werken meer dan 600 postmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met meer dan 200 fietskoeriers leveren zij eerlijke diensten in post en logistiek..

Cycloon Post & Fietskoeriers neemt de dagelijkse postverwerking van bedrijven volledig uit handen en biedt snelle, duurzame oplossingen voor logistieke vraagstukken in de stad. De fietskoeriers zijn specialisten op de first- en last mile in de stad. Zij zijn de beste en snelste keuze als het gaat om pakketbezorging in de stad, distributie van winkels en het brengen en halen van post bij bedrijven. Duurzaam, snel en servicegericht.

In het postcentra waar alle post van de klanten verzameld wordt, worden alle werkzaamheden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle post geadresseerd in onze bezorgregio bezorgen ze zelf. Zo biedt Cycloon deze mensen een volwaardige baan waarin ze onder goede begeleiding worden uitgedaagd en waardering en respect terugkrijgen voor het werk dat ze doen. De persoonlijke groei die dit teweegbrengt, zowel op de werkvloer als in het dagelijks leven, is iets waar Cycloon ongelofelijk trots op is.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Zwolle

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •