Coffeemania

#
Een Coffeemania is hét visitekaartje van de buurt: heerlijke koffie, goede sfeer, bijzondere mensen.
Mike Claassen, oprichter Coffeemania

Coffeemania

Coffeemania geeft mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot de beste barista in town. Zij serveren Coffee to Grow, liefst op plekken die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Coffeemania is een koffiebar met een duidelijke koffiebeleving waar je je heerlijke koffie vergezeld laat gaan van een smakelijke lunch of een stuk huisgemaakte taart bereid van mooie, verse ingrediënten.

Geïnspireerd door het motto Coffee to Grow werkt Coffeemania met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Coffeemania vindt namelijk dat ontwikkeling richting arbeidsmarkt het beste kan plaatsvinden in een echte werksfeer. Coffeemania biedt die professionele omgeving met de ruimte om te leren en af en toe fouten te maken.

Bij Coffeemania groeien niet alleen de mensen, ook de buurt knapt er van op. Een Coffeemania is een centrale plek in de buurt waar uiteenlopende buurtbewoners elkaar op een laagdrempelige en natuurlijke wijze ontmoeten. Er is plaats voor cultuur, sport en opleiding dat vorm krijgt door de bewoners van de buurt zelf.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •