Bureau voor Arbeidsinschakeling

#
Bureau voor Arbeidsinschakeling geeft een helpende hand aan mensen in de bijstand door zicht te bieden op betaald werk.
Arnold Kremer Oprichter Bureau voor Arbeidsinschakeling

Bureau voor Arbeidsinschakeling

Wanneer je in de bijstand terecht komt, is dat geen feestje. Je kunt je er wellicht iets bij voorstellen. Weinig te besteden, maar daarnaast is er ook veel gedoe met aanvragen, papieren, toeslagen en regels. 

Bureau voor Arbeidsinschakeling wil een helpende hand bieden voor mensen in de bijstand. Niet door meer geld vrij te maken, maar door mensen zicht te geven op betaald werk. Zodat ze weer met positieve energie beginnen aan de dag en minder afhankelijk zijn van anderen.

Het bureau werkt samen met gemeenten aan innovatieve oplossingen om mensen uit de bijstand te laten doorstromen naar een vaste baan. Zonder verdringing of kans op vorderingen en administratief gedoe.

Het Bureau voor Arbeidsinschakeling (BVAI) biedt werkzoekenden en gemeenten oplossingen. Door de zekerheid van een uitkering te garanderen én de inzet te belonen. 

Om de administratie simpel te houden, werken we met een app. Deelnemers uit de bijstand draaien mee op de werkvloeren worden financieel gestimuleerd. Werkgevers begeleiden en betalen het arbeidsvermogen. De gemeente coacht de deelnemer en investeert in zijn of haar scholing. Zo ontstaat er meer werkervaring en een betere kans op de arbeidsmarkt. Doorstromen naar een vaste baan wordt gemakkelijker.

Wij ontwikkelen maatwerkregelingen voor gemeenten die voor iedere doelgroep de aansluiting met werk verbeteren. Je kent het Bureau voor Arbeidsinschakeling wellicht al van:

www.SimpelROI.nl
www.BetaaldeProefplaatsing.nl
www.Schakelkans.nl

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Groningen

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •