Bureau voor Arbeidsinschakeling

#
Wij maken de stap van bijstand naar werk aantrekkelijk.
Arnold Kremer, Oprichter Bureau voor Arbeidsinschakeling

Bureau voor Arbeidsinschakeling

Innovatieve oplossingen voor gemeenten om talent te ontwikkelen op de werkvloer. Met een financieel extraatje, zonder verdringing of kans op vorderingen en administratief gedoe.

Ontwikkelen doe je het best in een veilige en stimulerende omgeving. Helaas geldt dat tijdens de overgang van bijstand naar arbeidsmarkt niet. Veel mensen ervaren financiële risico’s en administratief gedoe. Niet echt motiverend om de stap naar werk te zetten. Dat kan anders!

Het Bureau voor Arbeidsinschakeling (BVAI) biedt gemeenten en werkzoekenden oplossingen. Door de zekerheid van een uitkering te garanderen én de inzet naar werk te belonen.

Om de administratie simpel te houden gebruikt BVAI een app. Deelnemers draaien tijdelijk mee op de werkvloer. Werkgevers begeleiden en betalen het arbeidsvermogen. De gemeente volgt het verloop en investeert in scholing. Zonder gedoe met de uitkering en toeslagen!

Zo hebben deelnemers niet alleen een financieel extraatje verdiend. De mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn ook verbeterd. In sommige gevallen is er zelfs direct zicht op een baan.

Wij ontwikkelen maatwerkregelingen voor gemeenten die voor iedere doelgroep de aansluiting met werk verbeteren. Je kent het Bureau voor Arbeidsinschakeling wellicht al van;

www.SimpelROI.nl
www.BetaaldeProefplaatsing.nl
www.Schakelkans.nl

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Groningen

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •