Bomberbot

#
Bomberbot wil meisjes en jongens over de hele wereld digitale vaardigheden leren om zo succesvolle burgers te worden binnen de moderne samenleving.
Cristian Bello, Oprichter Bomberbot

Bomberbot

Bomberbot biedt toegankelijke en boeiende oplossingen voor het aanleren van digitale 21e eeuwse vaardigheden. Ook zonder voorkennis kunnen leerkrachten lesgeven over digitale vaardigheden en leerlingen voorbereiden op de toekomst.

Kinderen groeien op in een wereld die steeds meer beïnvloed wordt door technologie. Ze gebruiken het dagelijks, maar weten vaak niet hoe technologie echt werkt. Daarnaast gaat technologische kennis een steeds grotere rol spelen in de beroepen van de toekomst. Bomberbot vindt dat alle kinderen toegang moeten krijgen tot onderwijs in digitale vaardigheden zodat iedereen dezelfde kansen heeft.Tijdens de lessen van Bomberbot werken kinderen aan belangrijke 21e eeuwse vaardigheden, zoals kritisch en creatief denken, problemen oplossen, samenwerken en communiceren. De lesmaterialen en begeleiding vanuit ons team zorgt ervoor dat leerkrachten ook zonder enige voorkennis hun leerlingen de basisprincipes van het programmeren kunnen leren.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •