Bedaffair

#
Vanaf het ontwerp tot aan de afvalfase van het product maken wij bedden en matrassen die de ecosystemen ondersteunen + bevorderen.
Marjolein Vaders, CEO & co-founder

Bedaffair

Bedaffair maakt circulaire biologische bedden gemaakt van 100% hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen. Lokaal en ambachtelijk geproduceerd, vrij van schadelijke synthetische stoffen en plastic.

In Nederland worden elk jaar 800.000 vervuilde plastic matrassen gestort. Ze vervuilen de bodem en het grondwater voor honderden jaren. Daarnaast zorgt het ook voor weinig tot geen ventilatie of stabiele temperatuur tijdens het slapen.

Daarom maakt Bedaffair circulaire biologische bedden en klimaatpositief beddengoed, gemaakt van hernieuwbare & natuurlijke grondstoffen. Vrij van schadelijke synthetische stoffen. Alle materialen zijn gekeurd door de eigenaren van Bedaffair, voorzien van diverse duurzame keurmerken en de productie is lokaal en ambachtelijk. Waar de reguliere beddenwinkels hun producten uit Azië halen, houden wij het Europees. Onze werkplaatsen zitten verspreid in Duitsland en Nederland, onze wol komt uit Frankrijk en onze veersystemen uit Zweden.

Maar we ondersteunen niet alleen de ecosystemen, ook de mens. Naast dat we onze winstmarge zo laag mogelijk houden zodat iedereen gezond kan slapen, betalen we onze boeren en leveranciers een eerlijke prijs. Dit gebeurd uitsluitend met écht bewijs van sociaal duurzame keurmerken.
 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Heemstede

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •