Nieuws

Willemijn Verloop in eerste uitzending over visionairs van EenVandaag

Afgelopen donderdag 2 januari zond EenVandaag een item uit over sociaal ondernemen. Het nieuwsprogramma op Nederland 1 bracht de eerste week van januari vijf mensen in beeld die zelf aan de slag om Nederland een stukje mooier te maken. In de eerste afl..

Gepubliceerd op 6 januari 2014

Afgelopen donderdag 2 januari zond EenVandaag een item uit over sociaal ondernemen. Het nieuwsprogramma op Nederland 1 bracht de eerste week van januari vijf mensen in beeld die zelf aan de slag om Nederland een stukje mooier te maken. In de eerste aflevering een beeld van de Rotterdamse social enterprise Granny's Finest die een stip aan de horizon zet voor 2014, Willemijn Verloop legt in dit item uit wat sociaal ondernemen is en waarom het zo belangrijk is.

sitestat

De uitzending geeft onder meer een beeld van wat deze social enterprise betekent voor (in dit geval) Schiedamse oudere dames. Daarnaast vertelt Willemijn Verloop over Social Enterprise NL, zij vertelt in het item waarom goeddoen en ondernemen heel goed samengaan. Het sfeerbeeld: vijftien breiende Schiedamse oma’s in een mooie pop-up store vol hippe breisels, advocaatjes met slagroom en twee zéér enthousiaste ondernemers.

Meer weten? Bekijk de uitzending of kijk eens op www.grannysfinest.com

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •