Nieuws

Verkiezingsdebat 2022: De toekomst van onze economie

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren wij samen met De Balie, Stedennetwerk G40 en City Deal Impact Ondernemen op 23 februari het Verkiezingsdebat: de toekomst van onze economie. Hier gaan acht lijsttrekkers van partijen uit middelgrote steden in heel Nederland met elkaar in debat over de toekomst van onze economie.

Gepubliceerd op 28 januari 2022

Terwijl we nog druk bezig zijn met het bestrijden van het coronavirus en het opvangen van de maatschappelijke en economische schade die de pandemie heeft veroorzaakt, wordt steeds duidelijker dat de inrichting van onze economie radicaal beter moet. Werk is nog steeds niet voor iedereen toegankelijk, van echt circulaire ketens is nog lang geen sprake en een veel te groot deel van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Hoe wil de lokale politiek koers zetten richting een economie die wél toekomstbestendig is?

Kunnen economische, ecologische en sociale welvaart hand in hand gaan? En is het BBP nog wel de juiste manier om onze welvaart te meten, of moeten bredere welvaartsdoelstellingen ten grondslag liggen aan het economisch beleid? Acht lijsttrekkers uit alle delen van het land en met verschillende politieke overtuigingen komen samen in De Balie om met elkaar in debat te gaan over deze en andere economische kwesties.

Wil je er live bij zijn? Bestel je tickets hier
Het debat zal ook online te volgen zijn via de website van De Balie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •