Nieuws

Vergroot je sales en zichtbaarheid via bol.com

Jouw consumenten-product dagelijks onder de aandacht brengen van ruim 55 miljoen bezoekers per maand? Dat kan via bol.com!

Gepubliceerd op 14 mei 2019

Bol.com wil sociaal ondernemerschap graag stimuleren en heeft dan ook het helpen groeien van sociaal ondernemerschap opgenomen als een van de pijlers van hun CSR-strategie. Een van hun ambities voor de komende jaren is om in elke relevante productcategorie (in totaal 1000) tenminste één duurzaam en/of maatschappelijk verantwoord artikel aan te kunnen bieden.

Op dit moment verkopen 17 leden uit het netwerk van Social Enterprise NL al via bol.com. Enkelen van hen hebben we hierover gesproken en hun ervaringen zijn positief. Daarom brengen we graag de mogelijkheden bij jullie onder de aandacht om via bol.com nog meer artikelen te kunnen verkopen.

Wat biedt bol.com?
Door te verkopen via bol.com krijg je toegang tot hun enorme bereik van 9 miljoen klanten, kun je een extra online winkel openen zonder opstartkosten en betaal je alleen een fee voor wat je daadwerkelijk verkoopt.

Bol.com biedt social enterprises daarnaast:
- zichtbaarheid op de website, bijvoorbeeld via een aparte overzichtspagina voor alle sociale ondernemingen, en/of via een eigen merkpagina waar de impact van de social enterprise kan worden toegelicht
- de mogelijkheid artikelen te laten labelen als duurzaam en/of maatschappelijk verantwoord binnen de webshop
- de mogelijkheid voor bezoekers om te selecteren op duurzaam en/of maatschappelijk verantwoorde artikelen via een filter op de website
- begeleiding door partner adviseurs bij het vergroten van de verkoop via bol.com.
- de kans om meegenomen te worden in grote campagnes met duurzaam en/of maatschappelijk verantwoord assortiment op bol.com en in de duurzame cadeauwinkel op bol.com.

Interesse?
Wil je weten wat verkopen via bol.com voor jou kan betekenen of heb je andere vragen over de support die bol.com kan bieden in het vergroten van de zichtbaarheid en het bereik van social enterprises via hun platform? Stuur dan een terugbelverzoek naar abekkers@bol.com. Hij vertelt je hier graag meer over!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •