Nieuws

Vacature: Stagiair Netwerk & Productie

Ben jij een kei in het organiseren van evenementen, goed in relatiemanagement en niet bang om initiatief te tonen? Kun je goed multitasken en heb je oog voor detail? Wij zijn op zoek naar jou! 

Gepubliceerd op 4 december 2020

Wat doet Social Enterprise NL dan precies?
Social Enterprise NL is aanjager, netwerkorganisatie, bruggenbouwer van de groeiende beweging van sociaal ondernemers in Nederland. Samen met meer dan 400 sociale ondernemingen werken we aan de social enterprise sector. Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Het doel is maatschappelijke meerwaarde creëren: impact first! Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Tony’s Chocolonely, Dopper, Happy Tosti en Seepje.

Wat ga je doen?
‣  Meebouwen aan ons groeiende netwerk van 410 sociale ondernemingen (werving)
‣  Bijdragen aan het ledenprogramma, bestaande uit de organisatie en communicatie rond workshops en bijeenkomsten (productionele werkzaamheden);
‣ Sociale ondernemingen en inkopende organisaties met elkaar in contact brengen door de organisatie van Buy Social pitchevents en de optimalisatie van de online Market;
‣  Contact onderhouden met leden en gegevens verwerken (administratieve werkzaamheden).

De ideale kandidaat? 
We zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor sociaal ondernemerschap. Je bent praktisch, servicegericht, hebt een vlotte pen, kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, weet van aanpakken en wil graag meewerken aan een betere wereld.

Het betreft een vijf maanden durende meewerkstage voor minimaal 4 dagen per week. De stage start bij voorkeur in februari. In overleg is een andere startdatum en/of termijn mogelijk.

Wekelijks in contact komen met inspirerende ondernemers; werken in een team waar gelijkheid, transparantie en vertrouwen voorop staan; en ten slotte een veelzijdige takenlijst waarbij er veel ruimte is voor creativiteit, je persoonlijke ontwikkeling en jouw interesses. Wie wil dat nou niet?
Lars de Jong, Stagiair Productie Leden & Events Social Enterprise NL

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om:
‣  Bij te dragen aan de groei van de social enterprise sector;
‣  Kennis te maken met alle ins- en outs van een netwerkorganisatie;
‣  Evenementen gerelateerd aan sociaal ondernemerschap bij te wonen;
‣  In contact te komen met veel inspirerende ondernemers;
‣  Werkervaring op te doen in een gemotiveerd en informeel team;
‣  Te werken aan jouw professionele ontwikkeling met persoonlijke begeleiding.

En daarnaast:
‣  Een passende stagevergoeding;
‣  Een werkplek in het centrum van Amsterdam en een dagelijkse biologische lunch. Zoals het er nu naar uit ziet werk je een aantal dagen vanuit huis en een aantal dagen bij ons op kantoor.

Stuur je CV en motivatie voor 10 januari 2021 naar Nine van der Poel - nine@social-enterprise.nl. Vragen? Neem dan contact op via 06-41561106. ​

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •