Nieuws

Vacature Allround Projectmedewerker

Bij Social Enterprise NL werken we aan verschillende (nieuwe) programma's en projecten waarvoor we per direct versterking zoeken! We kiezen ervoor om niet een strakke vacatureomschrijving te maken, maar draaien het om. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Gepubliceerd op 31 mei 2022

Wat heb je met sociaal ondernemerschap? Waar liggen je kwaliteiten? Wat wil je leren? Stuur een korte motivatie waarom je bij Social Enterprise NL wil werken en wat je bij wil dragen. Dan kijken we samen of we een passende rol kunnen creëren!

Wij bieden:
> Een gedreven, betrokken en gezellig team;
> Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
> Een netwerk van koplopers op het gebied van sociaal ondernemen; 
> De mogelijkheid om feestdagen vrij te in vullen; 
> Een prachtige werkplek in ons kantoor in MidWest, een sociale onderneming uit ons netwerk. Je bent flexibel om zowel vanuit huis als op kantoor te werken; 
> Een passend salaris (afhankelijk van de invulling van je rol en je werkervaring) inclusief pensioenbijdrage.

Wil je reageren?
Stuur dan zo snel mogelijk je CV en korte motivatie naar Leonie Bank via leonie@social-enterprise.nl of stefan@social-enterprise.nl (in de periode 10 juni - 21 juni). Heb je vragen? Dan kun je bellen met Leonie via 06-30139293 of een mail sturen.

Inclusiviteit
We behandelen alle sollicitaties gelijkwaardig en kijken verder dan opleidingsniveau. Wij geloven als organisatie in de waarde en het respecteren van verschillen en wij vinden dat iedereen de ruimte moet krijgen om zichzelf te zijn. We hechten belang aan diversiteit en inclusie en nodigen ook expliciet mensen met een bi-culturele achtergrond uit om te solliciteren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •