Nieuws

Social Impact Lab 2019

De 6e editie van het Social Impact Lab is van start gegaan!
Deze internationale challenge van PwC is voor sociale start- en scale-ups die hun groeiambities willen verwezenlijken en hun impact willen vergroten.

Gepubliceerd op 6 mei 2019

Heeft jouw onderneming een maatschappelijke missie en wil je een volgende stap maken in het waarmaken van jouw groeiambities? Meld jouw social enterprise dan voor 31 mei aan! 

Social Impact Lab is een internationale challenge voor sociale start-ups en sociale scale-ups. PwC gelooft dat sociaal ondernemers de passie om belangrijke problemen in de samenleving op te lossen, combineren met de kracht van een commerciële organisatie. Door onze kennis en expertise willen zij meehelpen de maatschappelijke impact van sociale ondernemingen te vergroten. 

Tijdens de challenge krijg je begeleiding op het gebied van netwerken, je businessplan en financieel advies. Zo breng je jouw social enterprise naar een hoger niveau.

Verder maak je kans op de hoofdprijs: een bedrag van €5.000 (start-ups) of €10.000 (scale-ups), twee jaar intensieve coaching en advisering van PwC én mag je gebruik maken van hun kantoorfaciliteiten. Lees meer over het Social Impact Lab op de website van PwC of meld je hier meteen aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •