Nieuws

Social Impact Lab 2018

De inschrijvingen voor het Social Impact Lab 2018 zijn geopend! Deze internationale challenge van PwC is voor sociale start- en scale-ups die hun groeiambities willen verwezenlijken en hun impact willen vergroten.

Gepubliceerd op 14 mei 2018

Heeft jouw bedrijf een maatschappelijke missie en wil je een volgende stap maken in het verwezenlijken van jouw groeiambities? Meld je dan voor 8 juni aan voor het Social Impact Lab 2018!

Social Impact Lab is een internationale challenge voor sociale start-ups en, voor het eerst dit jaar. sociale scale-ups. PwC gelooft dat sociaal ondernemers de passie om belangrijke problemen in de samenleving op te lossen, combineren met de kracht van een commerciële organisatie. Door onze kennis en expertise willen zij meehelpen de maatschappelijke impact van sociale ondernemingen te vergroten. 

Al tijdens de challenge begeleiden ze jou op het gebied van netwerken, financieel advies en je businessplan. Zo breng je jouw social enterprise, ook als je uiteindelijk niet in de finale komt, naar een hoger niveau.

Verder maak je kans op de hoofdprijs: een bedrag van €5.000 (start-ups) of €10.000 (scale-ups), twee jaar intensieve coaching en advisering van PwC en gebruik van de kantoorfaciliteiten van PwC. Lees meer over het Social Impact Lab op de website van PwC of meld je hier meteen aan.

sil.png

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •