Nieuws

Social Grow Sessions 2018 aanmeldingen geopend!

Sociaal ondernemer in zorg en welzijn? Schrijf je dan in voor de derde editie van de Social Grow Sessions. Een dynamisch, interactief begeleidingstraject voor jonge ondernemers die hun sociale impact willen koppelen aan financiële gezondheid.

Gepubliceerd op 12 maart 2018

SGS small.png

Ben jij een sociaal ondernemer in zorg en welzijn? En heb jij een product of dienst waarmee je mantelzorgers en zorgverleners ondersteunt, onderwijskansen of dagopvang bevordert? En misschien de toegang tot gezondheidszorg vergroot? Kan jouw bedrijf een duwtje in de rug gebruiken, of misschien heb je wel internationale ambities? Dan is de Social Grow Sessions iets voor jou!

Koppel je sociale impact aan financiële gezondheid
Om de groeiende beweging van sociaal ondernemerschap in zorg en welzijn te ondersteunen, vindt dit jaar de derde editie van de Social Grow Sessions plaats: een dynamisch, interactief begeleidingstraject voor jonge ondernemers die hun sociale impact willen koppelen aan financiële gezondheid.

Drie maanden, drie meerdaagse sessies
Tijdens drie meerdaagse bijeenkomsten geef je focus aan jouw businessplan en onderzoeken we samen de groeipotentie van jouw onderneming. Je bekijkt onder begeleiding van experts naar jouw ‘theory of change’, je leert de kneepjes van het pitchen én van stakeholder engagement. Ook financiering, marketing, opschaling en het meten van de impact van de organisatie, komen aan bod. De unieke mix van Belgische en Nederlandse specialisten maakt de Social Grow Sessions tot een onmisbare ervaring voor sociaal ondernemers met internationale ambities. 

Meer weten?
Op www.socialgrowsessions.net vind je alle informatie, ontdek je de voorwaarden en het profiel dat we zoeken. Ook lees je over de ervaringen van de deelnemers van eerdere edities, en waarom je deze kans met beide handen aan moet grijpen. Inschrijven voor de Social Grow Sessions kan tot 1 mei!

Interesse in deelname en/of vragen over de Social Grow Sessions? Mail Clara van Haaften via clara@social-enterprise.nl.

 

De Social Grow Sessions zijn een internationale samenwerking tussen Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux, de Sociale InnovatieFabriek in België en Social Enterprise NL in Nederland. De meerdaagse sessies vinden plaats: van 17 tot 19 september in Antwerpen (BE), 22 tot en 24 oktober in Vught (NL) en 27 en 28 november in Beerse (BE).

trefwoorden:

en Grow innovaties ontwikkeltraject Sessions social sociale welzijn zorg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •