Nieuws

Social Enterprise Scriptieprijs 2020

Heb jij met jouw scriptie bijgedragen aan het vergroten van de kennis over sociaal ondernemerschap? En zou jij wel de Social Enterprise Scriptieprijs 2020 willen winnen én daarmee ook een nieuwe fiets? Dan ontvangen wij graag jouw scriptie!

Gepubliceerd op 5 augustus 2020

Steeds vaker schrijven studenten hun scriptie over sociaal ondernemerschap. Een positieve ontwikkeling, want meer kennis over sociaal ondernemerschap is hard nodig. Om de scripties een groter podium te geven en studenten in de schijnwerpers te zetten organiseert Social Enterprise NL in samenwerking met het Social Entrepreneurs Initiative van de Universiteit Utrecht jaarlijks de Social Enterprise Scriptieprijs.

Hoe werkt het?

Heb jij je scriptie (HBO/WO) geschreven over sociaal ondernemerschap of een sterk gerelateerd onderwerp en ingeleverd na 1 september 2019? Stuur deze dan samen met een begeleidend A4 voor 15 september 2020 naar Nick Sens (nick@social-enterprise.nl). In het begeleidend A4 vragen we je om in maximaal 350 woorden uiteen te zetten hoe de resultaten van jouw scriptie van waarde zijn voor de social enterprise sector. Vermeld bij je inzending duidelijk je Universiteit of Hogeschool en de naam van je begeleider.

Van alle inzendingen worden er vijf scripties genomineerd. Deze studenten worden uitgenodigd om tijdens heen duurzaam evenement in het najaar hun scriptie te presenteren voor publiek. Voor de winnaar staan mooie prijzen van social enterprises klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •