Nieuws

Social Enterprise Scriptieprijs

Heb jij met jouw scriptie bijgedragen aan het vergroten van de kennis over sociaal ondernemerschap? En zou jij wel de Social Enterprise Scriptieprijs 2019 willen winnen én daarmee een echte Tulp fiets? Dan ontvangen wij graag jouw scriptie!

Gepubliceerd op 29 juli 2019

Steeds vaker schrijven studenten hun scriptie over sociaal ondernemerschap. Een positieve ontwikkeling, want meer kennis over sociaal ondernemerschap is hard nodig. Om de scripties een groter podium te geven en studenten in de schijnwerpers te zetten organiseert Social Enterprise NL in samenwerking met het Social Entrepreneurs Initiative van de Utrecht University jaarlijks de Social Enterprise Scriptieprijs.

Hoe werkt het?

Heb jij je scriptie (HBO/WO) geschreven over sociaal ondernemerschap of een sterk gerelateerd onderwerp en ingeleverd na 1 september 2018? Stuur deze dan samen met een begeleidend A4 voor 1 oktober 2019 naar Nick Sens (nick@social-enterprise.nl). In het begeleidend A4 vragen we je om in maximaal 350 woorden uiteen te zetten hoe de resultaten van jouw scriptie van waarde zijn voor de social enterprise sector. Vermeld bij je inzending duidelijk je Universiteit of Hogeschool en de naam van je begeleider.

Op vrijdag 22 november pitchen 5 studenten hun innovatieve inzicht in het Volkshotel in Amsterdam. De beste twee doen nogmaals een pitch als afsluiter van de College Climate Tour in het Studenthotel aan de overkant van de straat, waar ook bekend wordt wie dit jaar de winnaar is van de Social Enterprise Scriptieprijs! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •