Nieuws

Social Enterprise NL samen met ondernemers naar de Tweede Kamer

Op donderdag 23 januari gaat de Tweede Kamer in gesprek met Mark Hillen en Willemijn Verloop van Social Enterprise NL en de sociaal ondernemers Renzo Deurloo (GreenFox), Ruud Zandvliet (Taxi Electric) en Mathijs Huijs in 't Veld (Zorgvoorelkaar). Jan V..

Gepubliceerd op 22 januari 2014

Op donderdag 23 januari gaat de Tweede Kamer in gesprek met Mark Hillen en Willemijn Verloop van Social Enterprise NL en de sociaal ondernemers Renzo Deurloo (GreenFox), Ruud Zandvliet (Taxi Electric) en Mathijs Huijs in 't Veld (Zorgvoorelkaar). Jan Vos (PvdA) heeft met steun van Anne-Wil Lucas (VVD) een Bijzondere Procedure aangevraagd om sociaal ondernemerschap op de politieke agenda te zetten.

Aankomen bij Bijzondere Procedure over social enterprises moet natuurlijk in stijl, daarom zullen de Kamerleden in een elektrische taxi arriveren. Tijdens de Bijzondere Procedure zal worden gesproken over de manieren waarop de overheid de social enterprise sector kan stimuleren. Social Enterprise NL zal een breed pakket aan mogelijke stimuleringsmaatregelen presenteren. Het is de eerste keer dat de politiek zich uitlaat over sociaal ondernemen. Deze publicatie verschijnt na de Bijzondere Procedure ook op onze website. Uiteraard zullen wij ook verslag doen van de Bijzondere Procedure.

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •