Nieuws

SAVE THE DATE - Gemeentecongres

Social Enterprise NL organiseert op 22 september in samenwerking met de gemeente Rotterdam het gemeentecongres “De social enterprise als businesspartner van de gemeente”.

Gepubliceerd op 5 juli 2016

Social Enterprise NL organiseert op 22 september in samenwerking met de gemeente Rotterdam het gemeentecongres “De social enterprise als businesspartner van de gemeente”. Het grootste event over samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten vindt dit jaar in Rotterdam plaats. Wethouder Maarten Struijvenberg geeft een key note waarin hij de visie van de gemeente Rotterdam op samenwerken met sociale ondernemingen toelicht.

De social enterprise als businesspartner van de gemeente
Steeds meer gemeenten zoeken actief de samenwerking met sociale ondernemingen op. Maar hoe kan de samenwerking het best worden vorm gegeven? Wat is er te leren van andere gemeenten in het land? Welke sociale ondernemingen zijn op zoek naar uitbreiding naar andere gemeenten? Op 22 september komen beleidsmakers en sociaal ondernemers uit heel Nederland bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en de samenwerking te versterken.

Het volledige programma wordt spoedig bekend gemaakt, maar noteer 22 september alvast in uw agenda! 

Aanmelden kan hier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •