Nieuws

PwC lanceert Social Impact Lab voor startende social enterprises

Heb jij een start-up met een maatschappelijk doel? Ben je korter dan drie jaar actief als social enterprise? Meld je dan aan voor het Social Impact Lab! Gisteren lanceerde PwC (founding partner van Social Enterprise NL) dit Social Impact Lab, een .

Gepubliceerd op 18 maart 2014

socialimpactlab_squareHeb jij een start-up met een maatschappelijk doel? Ben je korter dan drie jaar actief als social enterprise? Meld je dan aan voor het Social Impact Lab!

Gisteren lanceerde PwC (founding partner van Social Enterprise NL) dit Social Impact Lab, een speciaal programma voor startende sociaal ondernemers. Startende impact-driven entrepreneurs die zich met een businessmodel buigen over sociale- , ecologische en/of maatschappelijke vraagstukken kunnen zich aanmelden en maken kans op professionele begeleiding door PwC, huisvesting voor de start-up en financiering naar behoefte tot een bedrag van €50.000.

PwC vindt de opkomst van sociaal ondernemerschap een belangrijke ontwikkeling en zet zich daarom via verschillende initiatieven in voor dit veld. Zo biedt PwC aangesloten ondernemers bij Social enterprise NL toegang tot experts binnen PwC met specifieke expertise, bieden ze eens per kwartaal masterclasses aan op het gebied van impactmeting en doen ze onderzoek naar o.a. de financiering van social enterprises

Heb jij een goed idee? Of ben je al bezig met je start-up maar ben je op zoek naar support en financiering om je idee te versnellen? Meld je dan aan via de nieuwe website van het Social Impact Lab van PwC

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •