Nieuws

NIEUW - Wegwijzer Rechtsvorm

Sociale ondernemingen worstelen met de keuze voor een passende rechtsvorm en willen de principes van sociaal ondernemen juridisch borgen. Daarom is er nu de Wegwijzer Rechtsvorm sociale onderneming.

Gepubliceerd op 1 december 2016

Sociale ondernemingen worstelen met de keuze voor een passende rechtsvorm en hebben de behoefte om de principes van sociaal ondernemen juridisch te borgen. Social Enterprise NL heeft daarom in samenwerking met advocatenkantoor CMS de Wegwijzer Rechtsvorm sociale onderneming ontwikkeld. Deze online tool helpt aan de hand van 9 vragen bij het kiezen van een passende rechtsvorm en geeft per rechtsvorm voorbeeldartikelen en andere tips voor invulling van de statuten. Bekijk de Wegwijzer hier.

Q&A met juridisch experts van CMS
Op 17 januari 2017 wordt de Wegwijzer officieel gepresenteerd. Tijdens dit event is er een uitgebreide Q&A met CMS waar (startende) sociaal ondernemers hun vragen over de statuten van de onderneming kunnen voorleggen aan een juridisch expert. Dit event is open voor iedereen. Wil jij gratis advies over je statuten? Meld je dan hier aan.

trefwoorden:

business bv Juridische-positie rechtsvorm support

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •