Nieuws

Nieuw: de podcast Systeem op de Schop

Ondernemen draait allang niet meer om alleen geld verdienen, maar wat als je als ondernemer het niet een beetje goed wil doen maar het radicaal beter; het systeem veranderen? We lezen, horen en zien meer en meer over ondernemers die goed willen doen. Maar hoe werkt het nou echt om het systeem te veranderen? Een fundamentele vraag waar de podcast Systeem op de schop van Social Enterprise NL een antwoord op wil vinden.

Gepubliceerd op 15 januari 2021

Systeem op de schop is de podcast over sociaal ondernemen, de impact economie en alles wat daarbij komt kijken. De host Stefan Panhuijsen, mededirecteur van Social Enterprise NL, en co-host Willemijn Verloop, medeoprichtster van Social Enterprise NL, gaan op zoek naar nieuwe inzichten en voorbij de standaardverhalen.

In de podcast gaan ze in gesprek met ondernemers van onder andere Fairphone, Roetz Bikes, De Correspondent en Refugee Company. Welk systeem nemen zij op de schop? Hoe werkt dat, wat gaat goed en wat niet? Welke dilemma’s komen zij tegen? Systeem Op De Schop is een podcast met inhoudelijke gesprekken met sociaal ondernemers, maar ook met politici, investeerders, beleidsmakers, wetenschappers en corporates.

Vanaf 15 januari 2021 is de eerste aflevering van de podcast te beluisteren via Apple en Spotify. In de eerste aflevering blikt Willemijn Verloop terug op het ontstaan van de social enterprise beweging. Wat is er van de originele ideeën terecht gekomen? Op welke overtuiging is ze teruggekomen? Welke gesprekken met politiek Den Haag staan haar nog bij? En ze kijken vooruit naar de verdere ontwikkeling van de beweging, de sleutelrol van grote bedrijven hierin en bespreken ze de toekomst van impact investeren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •