Nieuws

Meld je aan voor Next Level!

Opschalen? Groeikapitaal nodig? Next level is het access to finance programma van Social Enterprise NL. Met het programma word je in twee maanden klaargestoomd om te pitchen voor een netwerk van investeerders. Meld je aan (uiterlijk 11 april). 

Gepubliceerd op 12 februari 2019

Dé kans om jouw groeiambities te presenteren aan impact investeerders. 

Voor wie is Next Level?

Next Level is voor ondernemers die:

een concrete en realistische financieringsvraag (tot €1mln. hebben),

een beeld hebben wat voor soort kapitaal ze zoeken en tegen welke voorwaarden,

helder de groeiambitie van hun onderneming uiteen kunnen zetten en onderbouwen hoe de investering hieraan zal bijdragen,

bereid zijn om te leren en samen met experts én met je peers te sleutelen aan hun investeringspropositie,

voorbij proof of concept fase zijn (minimaal 2 jaar operationeel),

De kosten voor deelname aan het programma zijn €375,- excl. BTW.

Door Next Level ben ik strategisch uitgedaagd, voelde ik me echt onderdeel van een groep inspirerende ondernemers en heb ik een investeerder weten te interesseren voor Vijana Reloaded. Een mooie balans en een stevige duw in mijn rug!
Thomas Schuurmans, Deelnemer Next Level 2018, Vijana Reloaded
Wat ga je doen?

In het Next Level programma word je uitgedaagd om je investeringspropositie aan te scherpen. Door kritische feedback van experts, door te oefenen en door te leren van je peers heb jij aan het eind van het programma een kloppende en overtuigende propositie waarmee je in gesprek kunt met investeerders.

Next Level is als volgt opgebouwd:

8 mei: Kick-off & Challenge gesprekken

Tijdens de Challenge sessie presenteert je je huidige investeringspropositie aan een panel, bestaande uit financieel experts/investeerders, strategen en marketing & sales experts. Zij achterhalen de knelpunten van jouw investeringspropositie en komen tot een concreet advies waar jij mee verder kunt om je propositie nog verder aan te scherpen.

Tussen 14 mei en 29 juni: 1-op-1 coaching

Tijdens het Challenge gesprek heb jij 1 of meerdere adviezen meegekregen om tot een scherpe en kloppende investeringspropositie te komen. Op basis van dit advies word jij gekoppeld aan een coach die je hier in 2 a 3 sessies verder bij ondersteunt. 

15 mei: Financiële deep-dive

Het is belangrijk dat je cijfers kloppen, dat de aannames getoetst zijn en de prognoses realistisch. Tijdens de financiële deep-dive duik je samen met een expert in de financiële onderbouwing van je propositie.

21 juni: Pitch training & Dry-run met investeerders

Hoe hou je een goede pitch? Tijdens deze training krijg je tips & tricks mee van een pitchexpert. Vervolgens kun jij in een dry-run met een investeerder direct inzicht krijgen in hoe een investeerder naar jouw propositie kijkt. Wat vindt de investeerder belangrijk, waar stelt hij verdiepende vragen op? Dit alles draagt bij aan de nóg verdere aanscherping van je investeringspropositie. 

5 juli: Next Level Pitch Event!

Je bent investor-ready! Voor een netwerk van (impact)investeerders pitch je jouw plannen.

We nodigen informal investors uit, verschillende (impact)foundations en familiefondsen. Een geweldige kans dus om jouw groeiplannen te presenteren! Misschien vind je direct de juiste investeerder, of je wordt gekoppeld en vindt via via de juiste match. Het pitch event is in elk geval dé kans om een groot netwerk van impact investeerders aan te boren.

Ondernemers krijgen toegang tot een waarde gedreven netwerk van partijen die jou graag zien slagen en je krijgt meer inzicht in wat je nodig hebt om te slagen. Wij hebben partijen echt zien groeien in het programma waardoor ze een volgende stap hebben kunnen zetten.
Raphael Nouwen, Triodos

Aanmelden?
Via dit formulier kun je je aanmelden voor het Next Level programma. Deadline is 11 april. Daarna zullen wij alle aanmeldingen bekijken en bepalen welke acht ondernemers het beste passen binnen het Next Level programma. Uiterlijk 18 april weet jij of je kunt deelnemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met selma@social-enterprise.nl.   

Coaches en experts Next Level

Partner Next Level
Next Level wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Steward Redqueen. Steward Redqueen is een gespecialiseerd adviesbureau dat wereldwijd opdrachten uitvoert op het gebied van impact en duurzaamheid.

Naast de expertise van Steward Redqueen maakt Next Level dankbaar gebruik van verschillende experts, zowel vanuit ABN Amro, PwC en Triodos, als andere coaches, experts en investeerders die zich aan Social Enterprise NL hebben verbonden.

trefwoorden:

groeiprogramma next level financiering investeerders Investeren propositie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •