Nieuws

Masterclass Impact Meten

Voor social enterprises is het interessant om zo goed mogelijk zicht te krijgen op de impact van hun bedrijf op mens en milieu. Maar dit precies in kaart brengen is vaak lastig en levert veel vragen op. Avance is gespecialiseerd in het meten van de maa..

Gepubliceerd op 16 juli 2013

Voor social enterprises is het interessant om zo goed mogelijk zicht te krijgen op de impact van hun bedrijf op mens en milieu. Maar dit precies in kaart brengen is vaak lastig en levert veel vragen op. Avance is gespecialiseerd in het meten van de maatschappelijke meerwaarde van bedrijven en NGOs en biedt een masterclass aan over impact meten voor social enterprises.


Programma: Tijdens deze sessie bespreken we wat impact meten voor jouw bedrijf kan opleveren, welke keuzes je moet maken en de verschillende tools die je kunt gebruiken om zicht te krijgen op jouw impact. We doorlopen de (4) belangrijkste stappen die onderdeel uitmaken van een traject voor impact meten. We maken dit concreet aan de hand van drie cases van social enterprises en laten zien hoe zij hun impact meten. Daarna kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Hoe maak je jouw impact expliciet?

Masterclass Impact Meten

Donderdag 12 september 2013
Tijd: 14.00-18.00
Locatie: The Hub Amsterdam, Westerstraat 187, Amsterdam
Kosten: Leden Social Enterprise NL gratis (max 1 persoon, 2e persoon 50 euro)
Introducés: 75 euro
RSVP: info@social-enterprise.nl

 Meer over Avance
Avance is opgericht in 2002 en gevestigd in het duurzame bedrijven concept “de Groene Bocht 2” in Amsterdam. Avance adviseert (social) enterprises, bedrijven die willen verduurzamen en NGOs in het meetbaar maken van hun maatschappelijke meerwaarde.

Daarnaast huren bedrijven en NGOs Avance in om als onafhankelijke partij hun impact te meten en social audits uit te voeren. Dit doen we inmiddels meer dan 10 jaar met een gespecialiseerd team van adviseurs binnen en gelieerd aan de organisatie. Momenteel is Avance onder meer bezig met het opzetten van een systematiek om impact te meten voor Tony’s Chocolonely, de Rabobank Foundation en SOS Kinderdorpen wereldwijd.

logoavancewhite

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •