Nieuws

Luister nu naar Systeem op de Schop met Seepje

Systeem op de schop, de podcast over sociaal ondernemen van Social Enterprise NL. In deze podcast gaan Stefan Panhuijsen en Willemijn Verloop in gesprek met ondernemers die werken aan een radicaal betere wereld. Welk systeem nemen zij op de schop? Hoe werkt dat, wat gaat goed en wat niet? Voorbij de standaardverhalen, op zoek naar nieuwe inzichten.

Gepubliceerd op 31 januari 2022

In de 19e aflevering praat Jasper Gabrielse van Seepje met Stefan en Willemijn over zijn verbazing dat we nog steeds vervuilende producten op de markt brengen terwijl de klimaatproblematiek zo urgent is. Hij vertelt hoe hij met Seepje laat zien dat het anders kan. De visie? Het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van de wereld worden. Jasper neemt je mee in hoe hij met Melvin begon als 21-jarige ondernemers en hoe ze in al die jaren enorm groeiden en zorgen voor een nieuwe standaard, altijd met het beste voor mens én milieu. Wat zijn hun ondernemerslessen? Is ‘hosselen’ het geheim tot een succesvol bedrijf? Gaan ze ooit de receptuur van Seepje vrijgeven? Jasper vertelt je wat hij leerde en geeft je adviezen. Luister nu naar het inspirerende verhaal en ontdek hoe Seepje met haar producten het systeem compleet schoonpoetst. 

De shoutout van Jasper gaat naar MOYU. Onlangs ontving het team van Seepje deze duurzame uitwisbare notitieboekjes en daar zijn ze heel blij mee. Een mooi initiatief om de wereld duurzamer en beter te maken.

Luister snel naar de nieuwste aflevering in je favoriete podcast app:

Spotify
> iTunes

Luister ook de andere afleveringen, check www.social-enterprise.nl/systeemopdeschop 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •