Nieuws

Lancering Social Impact Market

Vanuit Buy Social lanceren we half januari een vernieuwde versie van het online platform de Social Impact Market. Dit is een online marktplaats waarmee de vraag van publieke en private organisaties wordt verbonden aan het aanbod van sociaal ondernemers.

Gepubliceerd op 7 november 2017

def_BuySocial_logo-powered by SENL+SIF.png

Social Enterprise NL gaat nog meer doen om haar leden te ondersteunen bij het vinden van klanten! Vanuit Buy Social, de samenwerking tussen Social Enterprise NL en de Social Impact Factory, lanceren we half januari een vernieuwde versie van het online platform de Social Impact Market. Dit is een online marktplaats waarmee de vraag van publieke en private organisaties wordt verbonden aan het aanbod van sociaal ondernemers. Op deze manier stimuleren we bedrijven om sociaal in te kopen en helpen we sociaal ondernemers bij het vinden van klanten. Wij nodigen leden van Social Enterprise NL daarom uit om deel uit te maken van dit platform. Lees hieronder meer over het aanmelden voor dit platform.

 

Wat is de Social Impact Market?

De Market is een online marktplaats speciaal gericht op het B2B segment. Het platform verbindt de vraag van publieke en private organisaties aan het aanbod van sociaal ondernemers. Dit betekent voor ondernemers dat de Market kan helpen bij het vinden van klanten. De producten en diensten van de leden van Social Enterprise NL en Social Impact Factory vormen het eerste aanbod op de Market. De doelgroep waarvan we verwachten dat die gebruik gaat maken van de Market bestaat uit grote inkopende partijen, zoals een gemeente of een commercieel bedrijf.

 

Plaats je aanbod op de nieuwe Market!

De Social Impact Market werkt optimaal als er zo veel mogelijk producten en diensten van sociaal ondernemers op staan.

Dit kan door deze vragenlijst in te vullen over jouw onderneming en de producten en/of diensten die je aanbiedt. (NB het plaatsen van je aanbod op de Market is geheel gratis voor leden van Social Enterprise NL en Social Impact Factory!) Doe dit vóór 1 december, dan zijn je producten en diensten in ieder geval goed zichtbaar tijdens de lancering!

Het invullen duurt ongeveer 30 - 60 minuten en is afhankelijk van hoeveel producten en/of diensten je plaatst. Hulp nodig bij het invullen van de vragen of het formuleren van teksten? Of andere vragen en/of opmerkingen? Laat het gerust weten!

 

Meer weten over Buy Social? 

Buy Social, het initiatief achter de Market, is een samenwerking tussen Social Enterprise NL en de Social Impact Factory. Buy Social heeft als doel het inkopen bij sociaal ondernemers te stimuleren onder publieke en private organisaties. Dit gebeurt op verschillende manieren:

  • het Buy Social Leernetwerk faciliteert evenementen waarin publieke en private organisaties aan de slag gaan met sociaal inkopen;
  • de Buy Social Events brengen vraag en aanbod bij elkaar door sociaal ondernemers te laten pitchen voor potentiële klanten;
  • tenslotte stimuleren wij sociaal inkopen ook online door vraag en aanbod bij elkaar te brengen via een platform: de Market.

 

Next steps

De lancering van de Social Impact Market vindt in januari 2018 plaats. Tot die tijd zijn de whizzkids van Piipol nog druk bezig met de bouw van het platform, met behulp van het ontwerp dat door DropOuts is ontwikkeld. Je kunt de ontwikkelingen rondom Buy Social op de voet volgen via onze social media kanalen: Twitter, Facebook en LinkedIn

 

trefwoorden:

buy dienst events impact leernetwerk market ondernemen product sociaal social

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •