Nieuws

Laat je stem horen en kom naar EU Conferentie: Social Entrepreneurs: Have Your Say!

Op 16 en 17 januari vindt in Straatsburg de EU-conferentie Social Entrepreneurs: Have Your Say! plaats. Tijdens deze conferentie (gratis toegankelijk) komen sociaal ondernemers, beleidsmakers en andere stakeholders uit heel Europa samen om van e.

Gepubliceerd op 26 november 2013

Op 16 en 17 januari vindt in Straatsburg de EU-conferentie Social Entrepreneurs: Have Your Say! plaats. Tijdens deze conferentie (gratis toegankelijk) komen sociaal ondernemers, beleidsmakers en andere stakeholders uit heel Europa samen om van elkaar te leren. Het programma bestaat uit plenaire sprekers en workshops. Sprekers zijn o.a. Jose-Manuel Barroso, Muhammad Yunus en Francois Hollande. Tijdens de workshops komen verschillende onderwerpen waaronder impact meting, regelgeving en Europese financieringsmogelijkheden aan de orde. Daarnaast zijn er volop netwerkmogelijkheden.

De Europese Unie probeert sociaal ondernemerschap op verschillende manieren te stimuleren. Barroso zei niet voor niets eerder dat “de Europese economie voor 10 procent een sociale economie moet zijn”. Het succes van deze conferentie draagt eraan bij dat social enterprises hoog op de Europese agenda blijven staan. Wil je leren van andere sociaal ondernemers uit Europa en meer te weten komen over de mogelijkheden die Europees beleid biedt voor sociaal ondernemers? Zorg dan dat je erbij bent!

De organisatie geeft aan 50 social enterprises een gratis stand weg. Zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan hier.

Meer info & aanmelden: klik hier

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •