Nieuws

Gezocht: futureproof ideeën voor nieuw tv-programma

Creatievelingen gezocht met briljant duurzaam, sociaal of futureproof idee of product! Voor een nieuw tv-programma voor RTL4 zoekt presentator John Williams mensen met bijzondere en slimme ideeën om Nederland ‘futureproof’ te maken; handiger, beter, slimmer, mooier, schoner, groener, gezonder en/of socialer!  

Gepubliceerd op 18 september 2019

De geschikte kandidaat
RTL4 is op zoek naar denkers en ondernemers die hun briljante idee graag onder de aandacht brengen. De kandidaten die geschikt zijn voor het programma, zijn nog in de opstartfase van hun idee of onderneming. Zij blijven zelf eigenaar en beschermer van hun idee. 

Deze ‘denkers’ of ondernemers draaien nog geen omzet of winst en zoeken naar manieren om de volgende stap te zetten, aandacht te genereren voor hun plan en zij zoeken bijvoorbeeld nog een investeerder of aanvullende kennis van een partner die hen verder op weg kan helpen in de ontwikkeling van hun product of dienst. 

Format van het programma
Van de zoektocht naar het beste idee of product maken we 6 op zichzelf staande afleveringen die we verspreid door Nederland zullen opnemen op bijzondere locaties. De opnamedagen vinden plaats in november, december en januari. 

In iedere aflevering zien we kandidaten die hun idee pitchen en presenteren aan een aantal experts (waaronder Willemijn Verloop) op het gebied van bijvoorbeeld: duurzaamheid, recycling, technologie, innovatieve productontwikkeling, bouw/wonen, marketing/sales en sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen etc etc.  

De kandidaten krijgen aandacht voor hun product en tevens zal één idee per aflevering kans maken op een mooi geldbedrag om hun idee, product, app, plan, gadget (alles mag zolang het maar bijdraagt aan het concept ‘futureproof’) verder te realiseren of in de markt te zetten. Zie het geld als een klein startkapitaal of een aanmoedigingsprijs – de winnaars zijn vrij om daarmee te doen wat zij willen.

Aanmelden – Pitch jouw idee!
Ben jij dus een bijzondere denker, pionier of startende ondernemer met een idee dat bijdraagt aan een ‘futureproof’ Nederland? En wil jij via dit nieuwe tv-programma meer aandacht voor jouw idee genereren? Geef je dan op als kandidaat via deze link!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •