Nieuws

Cordaid Social AdVenture gaat weer van start!

Sociaal ondernemen, hier én daar! Dat is het thema van de tweede Cordaid Social AdVenture. Heb jij een plan of bestaand initiatief voor sociale impact in landen waar Cordaid werkt? Meld je aan voor 6 november en presenteer op 8 december in Den Haag!.

Gepubliceerd op 15 oktober 2015

Dit jaar organiseert Cordaid de tweede editie van Cordaid Social AdVenture. Dit Event is gericht op particuliere initiatieven en ondernemers met een sociaal ondernemend initiatief in het buitenland én sociale coöperaties in Nederland. Het thema luidt dan ook: Sociaal ondernemen, hier én daar!
Kom naar het Event en doe mee met de Challenge, waar prijzen van 2.500 euro tot 7.500 euro te winnen zijn.

Het Event: meld je aan!

Cordaid gelooft in het bundelen van krachten van mensen die sociale impact willen bereiken. Cordaid biedt financiële steun, advies en begeleiding aan stichtingen, serviceclubs en sociale ondernemingen met eigen initiatieven. Daarom organiseren we het Cordaid Social AdVenture Event met veelbelovende en inspirerende ervaringen, inhoudelijke deelsessies, pitches van spraakmakende finalisten en de prijsuitreiking van de Challenge.

Meld je hier aan en blijf op de hoogte.

De Challenge: doe mee!

Heb jij een plan of een bestaand initiatief dat sociale impact kan bereiken in één van de landen waar Cordaid werkt? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan de Challenge!

Kijk hier voor meer informatie en het indienen van jouw plan en maak kans op één van de drie geldprijzen van 2.500 Euro, 5.000 Euro en 7.500 Euro voor business development op maat.

Indienen kan vanaf 5 oktober tot en met 6 november 2015. Een deskundige jury kiest vervolgens de finalisten die hun indiening pitchen tijdens het Cordaid Social AdVenture Event.

Meer weten?

Voor meer informatie over Cordaid Social Adventure en de Challenge,  ga naar www.cordaidsocialadventure.nl.

Voor logistieke vragen en vragen over jouw aanmelding, stuur een mail naar socialadventure@cordaid.nl.

Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Mieke van Tilburg of Josta ten Broeke of bel 070 3136255.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •