Nieuws

Bijeenkomst: De impact economie en de rol van sociale ondernemingen

Social Enterprise NL organiseert op 20 juni in Nieuwspoort de bijeenkomst ‘De impact economie en de rol van sociale ondernemingen’. Kamerleden en sociale ondernemingen gaan met elkaar in gesprek over het belang van sociaal ondernemerschap en hoe obstakels voor deze ondernemers weggenomen kunnen worden. Ben jij erbij? 

Gepubliceerd op 24 mei 2022

Het Kabinet heeft de ambitie om een economie te creëren die werkt voor mensen. Een economie waarin werkgevers een duurzame band met hun werknemers aangaan. Samen onderweg naar een ondernemende, innovatieve en eerlijke economie. Om deze eerlijke economie te verwezenlijken, is er een belangrijke rol weggelegd voor ondernemers met een maatschappelijke missie. Wat gaan Tweede Kamerleden doen om sociaal ondernemers en ondernemerschap te steunen, om te komen tot zo’n eerlijke economie? 

Op 20 juni organiseert Social Enterprise NL van 15.30-17.00 de bijeenkomst ‘De impact economie en de rol van sociale ondernemingen’ in Nieuwspoort in Den Haag. Kamerleden (oa. Romke de Jong (D66), Stieneke van der Graaf (CU), Daan de Kort (VVD) en Christine Teunissen (PvdD) ) gaan in gesprek met een aantal sociaal ondernemers. De ondernemers vertellen over de impact van hun onderneming en de obstakels waar ze tegenaan lopen. Kamerleden krijgen het podium om over hun visie op ondernemerschap te vertellen en laten aan het einde van de bijenkomst weten wat ze meenemen uit dit gesprek en waar ze voor gaan inzetten in de komende jaren.  

In de komende tijd zullen we jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen, dus houdt onze berichtgeving in de gaten! 

Wil je als publiek hierbij zijn? Dan kan! Er is wel maar beperkt plek, dus schrijf je snel hier in. Dan laten wij zo snel mogelijk weten of je erbij bent.  

Het programma is onder voorbehoud.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •