Nieuws

Artikel op Sociale Vraagstukken: 'Relatie gemeente en sociaal ondernemers kan veel beter'

Verouderde beeldvorming en het gebrek aan beleidskaders staan een goede samenwerking tussen ambtenaren en sociaal ondernemers in de weg. Dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit Utrecht en Social Enterprise NL naar de relatie tussen ambtenaren en s..

Gepubliceerd op 5 november 2014

Verouderde beeldvorming en het gebrek aan beleidskaders staan een goede samenwerking tussen ambtenaren en sociaal ondernemers in de weg. Dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit Utrecht en Social Enterprise NL naar de relatie tussen ambtenaren en sociaal ondernemers in de gemeente Rotterdam.

Merle Verdegaal schreef in opdracht van Social Enterprise NL haar masterscriptie over de relatie tussen sociaal ondernemers en de gemeente Rotterdam. Samen met Stefan Panhuijsen schreef ze op basis van de resultaten van haar onderzoek het artikel 'Relatie gemeente en sociaal ondernemers kan veel beter'  dat vandaag op de website Sociale Vraagstukken is verschenen.

Lees ook de hele scriptie en de eerdere publicatie van Social Enterprise NL: De social enterprise als businesspartner van de gemeente.

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •