Nieuws

Aanmelden ontwikkel- traject HeldCare kan weer!

HeldCare zoekt helden die impact maken. Die vernieuwende producten/diensten ontwikkelen in zorg en welzijn, op basis van sociaal ondernemerschap. Wij ondersteunen deze helden met een intensief ontwikkeltraject. Interesse?

Gepubliceerd op 14 november 2016

HeldCare is een intensief ontwikkeltraject voor sociale ondernemingen met vernieuwende producten en diensten in zorg en welzijn. Onder begeleiding van experts en ervaren coaches werken zij bij HeldCare aan het vergroten en versnellen van hun positieve impact. HeldCare bestaat uit een Verdiepingsprogramma van drie maanden en een Maatwerktraject van een jaar.

In maart 2017 gaat het Verdiepingsprogramma van start. Hiervoor is HeldCare op zoek naar sociaal ondernemers die kwetsbare ouderen ondersteunen, waardoor zij bijvoorbeeld meer bewegen en actiever leven, in en om hun huis veilig zijn, in contact komen met anderen, met gemak op pad gaan of vanuit hun eigen kracht een actieve rol kunnen spelen. Herken jij je hierin? Neem dan een kijkje op: www.heldcare.com

Goed om te weten:

HeldCare is door de Achmea Foundation en Social Enterprise NL ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen.

Vragen over HeldCare?

Neem contact op met:
Marrije Prins, Programmamanager HeldCare 06-46120474  
Leonie Bank, Communicatie HeldCare 06-30139293 van Social Enterprise NL.

 

HeldCare 2017 from HeldCare on Vimeo.

trefwoorden:

HeldCare ondernemerschap ontwikkeltraject sociaal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •