Artikelen

Win VIP-kaarten voor One Year Lease a Jeans: 14 april @ NDSM-werf

Op maandag 14 april bestaat Lease a Jeans één jaar, dit initiatief van social enterprise Mud Jeans maakt het mogelijk om in plaats van een spijkerbroek te kopen er een te leasen voor een vast bedrag per maand. Je weet dan zeker dat hij niet onge.

Gepubliceerd op 3 april 2014

Op maandag 14 april bestaat Lease a Jeans één jaar, dit initiatief van social enterprise Mud Jeans maakt het mogelijk om in plaats van een spijkerbroek te kopen er een te leasen voor een vast bedrag per maand. Je weet dan zeker dat hij niet ongedragen in je kast blijft liggen als hij tekenen van ouderdom begint te vertonen en de jeans kan door gemakkelijk worden gerecycled tot nieuwe broek. 


De jeans zijn gemaakt zijn van gots gecertificeerde biologische ‘denim’. Ze worden geproduceerd in Italiaanse fabrieken en de stof komt uit Turkije. Dicht bij huis en dat scheelt weer in CO2. De jeans zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te recyclen zijn, daarom gebruiken we bijvoorbeeld een print label in plaats van een leren label. Al vanaf €5,95 per maand kun je een jeans leasen, na een jaar kun je kiezen uit verschillende opties: houden, wisselen van model of terugsturen. En tijdens de hele periode kun je gebruik maken van de repair service. Iedereen winst! 


MUDJEANS_VIPFeestje vieren? Win 2 kaarten!
Om dit bijzondere concept te vieren mogen we 2 vip-kaartjes weggeven voor het feestje van Mud Jeans op 14 april (17:30 - 20:00 uur) bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam , je wordt dan met een bootje opgehaald vanaf het centraal station en vaart naar Pllek, waar een Mud Jeans catwalk is, een Mud Shop, fingerfood en lekkere drankjes.  Laat hieronder weten waarom jij denkt dat leasen het nieuwe hebben is en we laten je uiterlijk 10 april weten of je de twee kaartjes hebt gewonnen. 


Meer weten?
Eind maart verscheen er een artikel over MudJeans en het leasen van jeans op The Guardian - Sustainable business, lees het hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •