Artikelen

Wat is winst?

Een goed businessidee kan de wereld verbeteren. Een idee dat niet alleen goede business is, maar tegelijkertijd een maatschappelijk probleem in onze maatschappij oplost. Een social enterprise is een bedrijf dat snapt dat winst zich niet alleen laat uit..

Gepubliceerd op 13 december 2013

ad_cut_groenEen goed businessidee kan de wereld verbeteren. Een idee dat niet alleen goede business is, maar tegelijkertijd een maatschappelijk probleem in onze maatschappij oplost. Een social enterprise is een bedrijf dat snapt dat winst zich niet alleen laat uitdrukken in geld. Ze streven naar maatschappelijke winst. Het zijn onze voorlopers op weg naar een betere en menselijkere economie. En jij kunt meehelpen met het bouwen aan die economie. Door jouw geld bewust uit te geven bij social enterprises. 


Lees bijvoorbeeld wat social entrepreneurs drijft om sociaal te ondernemen, maak met de winstdeal gebruik  van een bijzondere actie bij een social enterprise en bekijk eens welke sociaal ondernemers er allemaal al zijn. Ook hebben diverse fotografen het businessidee van 'onze' social enterprises in een beeld geprobeerd te vatten, wat een prachtige fotoserie opleverde. 


Zo creëren zij, samen met jou, voor iedereen winst! 


[youtube width="500" height="380"]http://www.youtube.com/watch?v=00YOZ34ddA8[/youtube]


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom sociaal ondernemen? Volg ons op Facebook en Twitter en schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •