Artikelen

Veel aandacht voor boek over social enterprises in Nederland

Mocht je het gemist hebben...  Begin deze maand verscheen het boek 'Verbeter de wereld, begin een bedrijf’, van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen, oprichters van Social Enterprise NL. Het boek beschrijft de social enterprise-sector .

Gepubliceerd op 28 november 2013

Mocht je het gemist hebben...  Begin deze maand verscheen het boek 'Verbeter de wereld, begin een bedrijf’, van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen, oprichters van Social Enterprise NL. Het boek beschrijft de social enterprise-sector in Nederland, de kenmerken, MPboek_polde betekenis en de uitdagingen. En natuurlijk de sociaal ondernemer, de man of vrouw die met hardnekkige vastberadenheid een maatschappelijk probleem te lijf gaat met als middel een bijzonder bedrijf. Je maakt kennis met Taxi Electric, Tony's Chocoloneley, Texel Energie, Thuisafgehaald en meer toonaangevende social enterprise in ons land. 


Nu, drie weken later zijn er al meer dan 1200 boeken verkochten is er veel aandacht geweest in de media. Zo waren Willemijn en Mark te gast bij BNR Zaken doen met.. en schoof Willemijn aan in het programma Dit is de Dag op Radio 1. Wil je nog een boek uit de eerste oplage bemachtigen, bestel het dan direct. Ook leuk als Sinterklaascadeau of voor onder de kerstboom. 


"Lees dit boek, trek deze kar: de logica is opwekkend en onontkoombaar" Jeroen Smit (auteur van De Prooi)


Bekijk hier een overzicht van alle media-aandacht en de recensies van het boek. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •