Artikelen

Vandebron wint Internationale Join our Core competitie

De Nederlandse energie start-up Vandebron won afgelopen woensdag ook op het Internationale podium de Ben & Herry's Join our Core competitie. Op 31 oktober won Vandebron samen met Yournalism al de Nederlandse competitie, waarna ze op 19 novem.

Gepubliceerd op 20 november 2014

De Nederlandse energie start-up Vandebron won afgelopen woensdag ook op het Internationale podium de Ben & Herry's Join our Core competitie. Op 31 oktober won Vandebron samen met Yournalism al de Nederlandse competitie, waarna ze op 19 november mochten pitchen in Londen. 


Join Our Core is de jaarlijkse internationale competitie van Ben & Jerry’s en Ashoka, gericht op jonge sociale en duurzame entrepreneurs die met hun bedrijf het verschil maken op sociaal of duurzaam gebied. Ondernemers met een missie dus. Aan de competitie deden sociaal ondernemers uit 12 verschillende landen mee. 


Jerry Greenfield, oprichter van Ben & Jerry’s: “It's great to see Vandebron is taking on big energy companies. Big is bad.”


Vandebron
Vandebron is de eerste energieleverancier waar je energie rechtstreeks van een duurzame en onafhankelijke bron koopt. Dat kan via de online-marktplaats voor duurzame energie, waar Vandebron vraag en antwoord direct met elkaar verbindt, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Lucas Simons (jurylid): “Vandebron kan de essentie van de  energiemarkt veranderen, we vinden hen zeer innovatief en schaalbaar.”


Wat wonnen ze?
Vandebron won gister €10.000, zakelijk advies van Ashoka én hun bedrijfslogo op de pints van Ben & Jerry’s. En niet onbelangrijk: een jaarvoorraad aan ijs!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •