Artikelen

Thuisafgehaald-kookboek bíjna te koop

Zo lekker koken dat je buurtbewoners tegen etenstijd een maaltijd bij je op komen halen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Thuisafgehaald is een netwerk van duizenden thuiskoks en afhalers die al menig maaltijd hebben gedeeld. Op 16 november komt..

Gepubliceerd op 5 november 2013

Zo lekker koken dat je buurtbewoners tegen etenstijd een maaltijd bij je op komen halen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Thuisafgehaald is een netwerk van duizenden thuiskoks en afhalers die al menig maaltijd hebben gedeeld. Op 16 november komt het allereerste kookboek van Thuisafgehaald uit: 'Thuisgekookt'. In dit boek delen 50 thuiskoks hun lekkerste recepten. Tips voor de dagelijkse maaltijd én een portret van de mensen die hun maaltijden delen. 


Thuisgekookt coverHet boek is vanaf 16 november te koop via www.thuisafgehaald.nl, maar houd vooral ook onze winstdeals in de gaten.


Vind je thuisafgehaald een mooi idee maar ben je bang dat het een Randstad-verschijnsel is? Verbaas je: er zijn maaltijden beschikbaar van Schiermonnikoog tot Zeeland en van de kop van Noord Holland tot Zuid Limburg. Kijk maar eens op www.thuisafgehaald.nl.


 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •