Artikelen

#SEgemeente18 - Amsterdam Impact

In 2015 was Amsterdam de eerste gemeente in Nederland met een Actieprogramma Sociaal Ondernemen. Wat kunnen we hiervan leren? Je leert het op 20 september op De social enterprise als businesspartner van de gemeente in het werkwarenhuis in Den Bosch.

Gepubliceerd op 13 augustus 2018

Wat kunnen de bezoekers van De social enterprise als businesspartner van de gemeente op 20 september verwachten? De komen weken delen we verschillende onderdelen uit het programma. Nog geen kaartje? Ga snel naar de programmawebsite.

Amsterdam Impact! Lessen uit het eerste Actieprogramma Sociaal Ondernemen
In 2015 was Amsterdam de eerste gemeente in Nederland met een Actieprogramma Sociaal Ondernemen. Inmiddels worden er onder de noemer Amsterdam Impact vele activiteiten georganiseerd. Wat kunnen we leren van de Amsterdamse activiteiten? Hoe is samenwerking met partners uit de stad vormgegeven? Wat heeft het programma opgeleverd? Wat werkt wel en wat juist niet? Wat staat er in de toekomst op het programma? Ellen Oetelmans en Egon van Wees (Gemeente Amsterdam) zijn de drijvende krachten achter het actieprogramma. In deze open sessie delen zij hun lessen!

Om de samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten te verbeteren organiseert Social Enterprise NL het congres De social enterprise als businesspartner van de gemeente. De vijfde editie van dit congres vindt plaats op 20 september in het Werkwarenhuis in ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk het hele programma en koop snel een ticket (op = op).

 

trefwoorden:

amsterdam gemeente congres

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •