Artikelen

Presentaties gemeentecongres online!

Donderdag 17 september vond het gemeentecongres 'De social enterprise als businesspartner van de gemeente' plaats. Was je niet in staat om aanwezig te zijn bij het gemeentecongres? Of wil je nog even in alle rust de informatie nalezen? Dat kan!.

Gepubliceerd op 24 september 2015

Donderdag 17 september kwamen beleidsmakers en sociaal ondernemers bij elkaar om samen te werken aan meer maatschappelijke impact.

Wat kunnen we van elkaar leren? Op welke plekken wordt er op innovatie wijze gezamenlijke waarde  gecreëerd? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen uit het veld? Aan welke knoppen kan een gemeente draaien en aan welke juist niet? Welke rol spelen nieuwe initiatieven zoals werknemerscoöperaties en wijkondernemingen? Hoe ervaren sociale ondernemingen de toenemende aandacht vanuit gemeenten? Deze en veel andere vragen zijn aan bod gekomen tijdens het gemeentecongres, georganiseerd door Social Enterprise NL en Movisie.

De presentaties van interessante deelsessies zoals 'In gesprek met gemeente Amsterdam', 'Van burgerinitiatief naar sociale onderneming' en 'De nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijn' zijn hier terug te vinden.

trefwoorden:

aanbesteding beleidsmakers gemeentecongres

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •