Artikelen

Pop-up store Studio Jux in Amsterdam

Studio Jux is een modemerk waar je haast niet omheen kunt. Pasgeleden wonnen ze de ASN Wereldprijs, je vindt ze in tachtig winkels in zestien verschillende landen én zijn sinds kort ook te vinden op de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal.  .

Gepubliceerd op 28 november 2013

Studio Jux is een modemerk waar je haast niet omheen kunt. Pasgeleden wonnen ze de ASN Wereldprijs, je vindt ze in tachtig winkels in zestien verschillende landen én zijn sinds kort ook te vinden op de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal. 


popupstoreTot eind juni kun je de mode eens door je eigen handen laten gaan. Je vindt er tassen, vesten, mannenpakken en jassen. Allemaal uit de eigen fabriek in Nepal waar gegarandeerd onder eerlijke omstandigheden en met goede materialen wordt gewerkt. Maar boven alles is het heel erg mooi en lekker zacht. 


Studio Jux is de social enterprise van Carlien Helmink en Jitske Lundgren, die vanaf 2008 bezig zijn met biologisch katoen en hennep de duurzame mode uit het geitenwollensokken hoekje te trekken. In Nepal startten ze een eigen ontwerp- en productiestudio waarvan ze kunnen garanderen dat alles er eerlijk en eco aan toegaat. Vanuit Nederland werken ze het merk steeds verder uit.  


Komt dat zien! Je vindt de pop-up store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 359. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •