Artikelen

Peerby ondergedompeld in Londense snelkookpan

Peerby's Ieteke en Eelke in Londen Vorige maand werd de Nederlandse social enterprise Peerby samen met 10 andere start-ups uit 1300 internationale  inzendingen geselecteerd voor het TechStars-project. Een internationale snelkookpan v.

Gepubliceerd op 19 augustus 2013

Image from the old websitePeerby's Ieteke en Eelke in Londen Peerby's Ieteke en Eelke in Londen[/caption]

Vorige maand werd de Nederlandse social enterprise Peerby samen met 10 andere start-ups uit 1300 internationale  inzendingen geselecteerd voor het TechStars-project. Een internationale snelkookpan voor jonge ondernemingen. Peerby maakte in Nederland furore door het online faciliteren van 'spullen delen'. Barbeques, party-tenten, boormachines.. wat je ook maar nodig hebt of uit wilt lenen, Peerby zorgt dat je gemakkelijk een leen-match vindt.


Ze reizen drie maanden lang heen en weer tussen Londen en Amsterdam om daar onder leiding van vooraanstaande mentoren de kunst af te kijken van succesvolle voorgangers zoals Twitter. Na dit programma zijn ze vastbesloten ook internationaal te gaan groeien. Inmiddels zit de eerste maand in Londen er op, op de blog van Peerby kun je lezen hoe het ze vergaat en wat hun eerste stappen richting nóg meer delen en lenen zijn. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •